Een gids voor een dag... Of meer!

Denkt u dat u alle witte wegen al heeft gezien en wilt u nieuwe plekjes ontdekken? Heeft u een slecht richtingsgevoel en wilt u niet alleen de bergen in? Wilt u buiten de gebaande wegen maar durft u niet? Heeft u er altijd al van gedroomd om na een wandeling met koplamp in het donker te genieten van een kaasfondue?
Wacht niet langer en doe een beroep op een berggids

Sortie raquette à Praz de lys Sommand 02402 20 yoga raquette ©Gilles Piel
André

Tips van een berggids

Ik ben berggids en ik voel me het beste in de ongerepte natuuromgeving waar ik ben opgegroeid.
Ik deel graag mijn ervaringen buiten de gebaande paden met mijn klanten, om ze het binnenste van het bergleven te laten ontdekken. Ik verras ze ook graag om hun nieuwsgierigheid te wekken, of vertel ze leuke feitjes voor een onvergetelijk moment met een vleugje unieke authenticiteit. Mijn favoriet: in de zomer naar de Arêtes des Follys voor de bijzondere flora. ‘s Winters ga ik graag naar het Boutigny-dal voor de betoverende wintersfeer.

André

Overtuigd ?

02002 20 yoga raquette ©Gilles Piel
De uitgang van uw dromen
ist hier
Bien-etre nordic - Praz de Lys Sommand (2)
Zelfgeleide wandelingen
sneeuwschoenen