Votre guide pour une journée... ou plus !

Denkt u dat u heel de omgeving al heeft gezien en wilt u nieuwe plekjes ontdekken? Heeft u een slecht richtingsgevoel en wilt u niet alleen de bergen in? Krijgt u uw partner en kinderen niet meer mee voor een wandeltocht en u wilt niet alleen op pad? Wandelt u graag in de bergen maar komt u nooit wilde dieren tegen?
Wandelen moet een plezier blijven, dus ga gerust op pad met een berggids.

Randonnée en famille - Praz de Lys Sommand Cascade des Munes - Randonnées d'été en famille - Praz de Lys Sommand

ga vergezeld

Bezig met laden
André Genin - Vecteur Montagne - Praz de Lys Sommand

Tips van een berggids

Ik ben berggids en ik voel me het beste in de ongerepte natuuromgeving waar ik ben opgegroeid.
Ik deel graag mijn ervaringen buiten de gebaande paden met mijn klanten, om ze het binnenste van het bergleven te laten ontdekken. Ik verras ze ook graag om hun nieuwsgierigheid te wekken, of vertel ze leuke feitjes voor een onvergetelijk moment met een vleugje unieke authenticiteit. Mijn favoriet: in de zomer naar de Arêtes des Follys voor de bijzondere flora. ‘s Winters ga ik graag naar het Boutigny-dal voor de betoverende wintersfeer.

André

Overtuigd?

Trail - Praz de Lys Sommand
De uitgang van uw dromen
ist hier
Enfants en balade - Praz de Lys Sommand
5 ideeën voor gezinswandelingen
en liberté